Vind noget!

Min sommerferie indtil videre har været sådan: Stå op kl. 8, drikke to store lattes og læse aviser på min tablet et par timer i nattøj på sofaen, så tage en lur, så spise frokost, så se lidt fjernsyn eller læse en bog, så tag en lur mere, så handle ind, så grille, læse lidt mere og så i seng. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst sådan har slappet sådan helt grund-af. Sådan helt i maven. Med dybe vejrtrækninger, ingen stress og alt det der.
Det er faktisk helt fantastisk. Og jeg tror, at jeg skal mange år tilbage siden det sidst er sket. Ingen bekymringer, andet end de kilo der sniger sig på når man ikke laver andet end at spise og sove og være glad og nusse hunde og fortælle Hr. Mand at jeg synes, at han er flot. Det er nok lidt det tætteste man kan komme på at være sådan helt lykkelig.
Eneste minus er, at ALT føles som en stor opgave. Det tog mig seriøst 3 dage at tage mig sammen til at tømme opvaskemaskinen.

Nå, men fordi alt der kræver, at jeg skal rejse være væk fra min sofa eller den bløde stol i haven i mere end et kvarter nærmest føles som spild af tid, så har jeg ikke rigtigt rørt mit tegnebræt siden jeg gjorde min bog færdig i weekenden, så har bloggen stået stille, og derfor har jeg fundet lidt sager frem fra gemmerne til jer. Der er det sidste eksemplar af Sandheder om Ting & Sager som jeg har (der er vist stadig et par stykker i nogle boghandlere og hos det fine Kaffehuset ) og så nogle postkort. Min bog blev crowdfundet på voldsommeste vis, der er sgu næsten 3000 (WTF?!?!) følgere nu på Facebook, det er sommer og nogle burde virkelig få en eller anden præmie.

foto

Så vil du vinde dette lille sæt, så smid en kommentar herunder inden på søndag kl. 12 – så trækker jeg en random vinder. Men jeg synes, at I skal fortælle det bedste der er sket i jeres sommerferie samtidig med. Så kan vi alle læse det og blive i rigtigt godt humør!

FacebookTwitterGoogle+<- DEL DETTE INDLÆG

87 thoughts on “Vind noget!

  1. jeanett

    Har endnu ikke haft ferie – udover en uge i sommerhus :) men jeg glæder mig ualmindeligt meget til to ugers ferie næste fredag.. og jeg glæder mig endnu mere til en tøsetur til kbh med min mor… og til at indtage europæisk middelalder festival, iført min middelalderkjole, sammen med mine to bedste veninder <3

    Jeg elsker seriøst din blog og tegnerier!!

    Reply
  2. Louise Egerton Bisgaard

    Det bedste som er sket i min.ferie er at have haft tid og taget tid til børn, til mand, til venner og familie uden at der har hængt alt muligt andet oveni hovedet. At overskuddet har været der til at hygge og være noget for sig selv og andre. Det bedste som er sket i ferien er at vi alle i huset har vist at vi er en familie på godt og på ondt. Det lyder vist lidt mærkeligt. Men man tager mange ting for givet til hverdag

    Reply
  3. Ravn

    Selvom jeg har haft sommerferie fra studiet i lidt over en måned, så har jeg kun haft fem dages rigtig ferie – og hvilke dage! Min kæreste havde inviteret mig til Berlin, og vi overnattede på det lækreste hotel, åd os halvt fordærvede og gik lange ture hånd i hånd og så på butikker og var i zoologisk have. Så betyder det ingenting, at jeg har arbejdet de fleste andre dage i min sommerferie. <3

    Reply
  4. Louise

    Ihhh! Det er fra i morgen. Nu har jeg gloet på alle børne familier der har taget deres sommer ferie Og NU er det min tur! I to uger. Med min søde kæreste. Jeg har givet ham tre sagen Berlin, og jeg glæder mig uendeligt meget Første fridag på mandag går med at få rykket en visdomstand ud. Ja, sådan kan man også starte en ferie. Må indrømme at min glæde til ferie er en smule ambivalent

    Det lyder til at du nyder din ferie helt korrekt. Fortsæt du bare sådan

    Reply
  5. Louise

    Ihhh! Det er fra i morgen. Nu har jeg gloet på alle børne familier der har taget deres sommer ferie Og NU er det min tur! I to uger. Med min søde kæreste. Jeg har givet ham tre sagen Berlin, og jeg glæder mig uendeligt meget Første fridag på mandag går med at få rykket en visdomstand ud. Ja, sådan kan man også starte en ferie. Må indrømme at min glæde til ferie er en smule ambivalent

    Det lyder til at du nyder din ferie helt korrekt. . Fortsæt du bare sådan

    Reply
  6. Louise Østergaard Høgh

    Det bedste fra min ferie er at jeg har kunnet sove længe og derefter daffe rundt i nattøj til langt op på dagen – uden travlhed, madpakker, børn af sted og alt det andet hejs der følger med en travl hverdag. Vil æælske at vinde, så jeg krydser fingre :-)

    Reply
  7. Rikke E.

    Det bedste ferieminde jeg har, er min fødselsdag. En hel vidunderlig dejlig dag, tilbragt sammen med de bedste mennesker jeg kender og det skønneste vejr. Nå ja, og gaver!

    Reply
  8. Linette

    Noget af det bedste må være da mine svigerforældre kom forbi min kæreste og jeg for at varme op til AC/DC koncert. Selvom jeg ikke skulle med var det mega hyggeligt og jeg fik set dem fra en anden vinkel da de få kom retur og skulle vente på en taxa. Det var en skøn aften med en masse rosévin og snak :)

    Reply
  9. MieC

    Det bedste der er sket i min ferie, indtil nu, var den time jeg i forgårs, tilbragte på en bænk, for enden af molen, på Rørvig havn.

    Reply
  10. Betina N

    Det er umuligt ikke st grine, småfnilre eller fnise når man læser dine indlæg
    Det fedeste i min ferie var alt det nærvær jeg kunne give min familie og alle de grin de gav mig

    Reply
  11. Tanja

    Da min søn på 18 måneder sagde mor for første gang.. Nårh nej, det var i en drøm, det skete.. Så da han sagde “En, Do Dre”, og så ville have en svingtur/ridetur/lignende?!

    Reply
  12. Helle

    Jeg har haft en fantastisk sommerferie på Island med min søde mand og vores tre børn. Noget af det vildeste, vi oplevede, var at se hvaler. I løbet af en tre-timers sejltur fra Reykjsviks havn så vi delfiner og to store pukkelhvaler.
    På Island prøvede vi også at spise tørret saltet fisk, som skulle være en stor delikatesse. Det var så til gengæld IKKE nogen god oplevelse :-/

    Reply
  13. Maria R

    Udover den dejligste tur til Barcelona med min mor og søster tror jeg, at det bedste der er sket i min ferie er, at der er åbnet verdens største bland-selv-slikbutik lige ovre på den anden side af vejen for mig.

    Reply
  14. Iben

    Ih, jeg glæder mig til den nye bog dukker op og at vinde den første ville være rigtig skønt. Min sommer er gået med at nyde min familie og det sidste barsel inden jeg starter på arbejde på mandag, mens min mand skal gå hjemme med vores datter.

    Reply
  15. Christine

    Men jeg har slet ikke haft sommerferie endnu.. Ved dog allerede nu godt at det bedste ved min ferie bliver at se min søster igen når jeg skal besøge hende i USA. Selv om hun først flytter derover på mandag så savner jeg hende allerede lidt!

    Reply
  16. Anna D

    Sommeren er brugt på barsel og det bedste er ikke sket endnu men først om en uges tid for så har manden sommerferie og så skal hygges og spises is SAMMEN!

    Reply
  17. Mette

    Årh, det allerbedste ved sommerferien var, at vi kunne tage det med ro om morgenen og stille og roligt komme ud af døren for at se, gøre eller opleve lige, hvad vi ville. Total afslapning!

    Reply
  18. SP87

    Jeg har sket ikke holdt ferie. Dagpleje gik på ferie i 4 uger, da min datter skulle starte, og min kæreste fik tilbudt en plads hos et godt firma, så hans 4 ugers ferie blev til 6 ugers arbejde, og derfor har jeg været alene hjemme med en pige på 8 mdr, som har fuld fart på, og som samtidig har været igennem en morsyg periode. Så jeg har set min lille pige begynde at kravle for alvor, tage sine første små forsigtige skridt, og selv rejse sig op ad sofaen og i tremmesengen, og det er også noget helt særligt. Nu er hun så endelig startet i dagpleje i mandags, og de par timer om dagen, hvor hun er der, er min “ferie”, som jeg bruger på at få ryddet op i hytten efter 9 måneders barselsrod.

    Reply
  19. Monique

    Det bedste der er sket i min sommerferie er at jeg er blevet færdiguddannet som farmakonom, men jeg glæder mig nu til at jeg kan holde rigtig sommerferie uden at skulle læse til september. ☺️

    Reply
  20. Janne

    Det er godt, at du husker at slappe af og gør det uden dårlig samvittighed. Stress er så usundt!
    Det bedste der er sket i min ferie er, at min mor holdte sin runde fødselsdag på en lejrskole. Så kunne alle få et glas vin (eller flere!), spille spil, lave snobrød, se den flotte måne og overnatte. Så sad vi om morgenen ude ved vandet og plejede vores tømmermænd i fællesskab. Flere af den slags fødselsdage, tak.

    Reply
  21. Maria

    Jeg har først fået ferie d. 4. August hvor jeg afleverede mit speciale på universitetet, så jeg nu er færdiguddannet! Og oven i købet blevet inviteret til jobsamtale på tirsdag :-)

    Reply
  22. Kathrine Frosted

    Min hyggeligste sommerferie-oplevelse er faktisk sket på det kollegie, hvor jeg bor. Det var tidligt på sommeren og en havde skrevet, at han holdte fest i sit køkken, på kollegiets fb-gruppe. Skriver og spørger om der er plads til en til, hvilket der heldigvis er, og tager en taburet under armen og går derover. Aftenen starter roligt ud med, at folk snakker roligt med hinanden rundt om bordet. Men så tager tingene pludselig fart, da jeg sætter en vintage version af “Fancy” på: Folk blir i mega godt humør og begynder at danse rundt i det lille køkken. En af de andre tøser synes jeg skal prøve hendes højhælede, hvilket drengene også synes er skægt, så de vil også prøve at gå i sådan nogle sko! Jeg ender så med at hente mine egne aller højeste stiletter med 11 cm hæl, som de kåde fyre straks vil prøve og stikker derfor på skift deres str 45 fødder ned i mine str 38 sko. De synes det er hammerskægt, at prøve at gå rundt i sko de lige akkurat kan klemme tæerne ned i – De udfordrer også hinanden i hvem der kan stå længst i dem uden at falde. Da jeg så vil gå tilbage med mine sko, så følger en af tøserne og en af drengene med, da de gerne vil se hvordan mit værelse er indrettet. Så aftenen ender ud med, at vi vader rundt på hele kollegiet for at se hvordan hinanden bor. Jeg trækker mig fra festlighederne kl halv 3 om natten og får at vide, at de havde holdt den kørende til kl lidt i 6 om morgenen, hvor solen var ved at stå op xD Hvem havde troet, at man kunne have så meget spas og hygge med nogle mennesker man knap nok kendte i forvejen på en almindelig kedelig tirsdag aften – Det havde jeg ikke og fortryder ikke mit valg om at joine denne fest i kollegiekøkket! 😀

    Reply
  23. Anna Lise Kristensen

    Det bedste der er sket i min sommerferie er at jeg er blevet optaget på den uddannelse jeg havde drømt om, og nu skal flytte til Aarhus og skal til at studere

    Reply
  24. Christina

    Det allerbedste ved mine kollegers ferie er, at jeg har haft dejlig fred og ro på kontoret. Det bedste ved min ferie er, at den starter i dag, og at alle mine kolleger er startet på arbejdet igen :-) For pokker, hvor bliver det altså godt :-) Måske lidt som din… 😀

    Reply
  25. Tanja

    Det bedste i sommerferien – det er nærmest umuligt at vælge. Men det at komme helt ned i gear og bare være sammen (med mand og børn) og ikke skynde sig eller noget som helt andet – det er helt fantastisk.

    Reply
  26. Camilla

    Jeg har brugt det meste af min sommerferie på at sætte hus i stand. Vi vil sælge, og så sker det jo gerne at man opdager den der million småting der liiige skal ordnes. Men uden om alt det her keeedelige husarbejde, har der også været tid til at køre ture, se venner, bruge en hel dag på at bage verdens smukkeste kage, læse avis, sove lur, se en hel tv-serie på en dag og fortælle en masse røverhistorier. Min sommer har føltes SÅ lang!

    Reply
  27. Eva

    En dag hvor det øsede ned, tog hele den lille familie regnetøj på og brugte hele formiddagen på at hoppe i vandpytter. Det bliver man aldrig for gammel til :-)

    Reply
  28. matilde

    Årh et skud Live fra Lolland til at runde ferien af ville være fedt :-) fire dages telttur med gode venner, blev rammen om en ferie med dybe snakke, gode grin, lækker mad og en følelse af at komme meget tæt på hinanden. Fantastisk :-)

    Reply
  29. Søs / Frk NV

    Stilheden er dig velundt (og du er tilgivet, nu hvor du tjekker ind med en konkurrence).

    Mit dejligste sommerminde er nok da min kæreste og jeg vendte hjem efter at have været væk i 10 dage (5 dage i sommerhus og 5 dage hos mine forældre). Vi var mættede af indtryk, og glæden ved at vende hjem og bruge de sidste feriedage i hjemlige omgivelser – og med vores to små katte – var stor.

    Reply
  30. Eva

    Det bedste i min ferie var i sandhed også at slappe helt af. Der var så stjernevarmt på Kreta at det eneste jeg kunne var at ligge i vandet og gispe. Dejligt :)

    Reply
  31. Anna

    Det bedste, det er sket i min ferie er, at min kæreste og jeg fik leveret vores spritnye bil. Det er vores første bil og vi er skide glade for den. At den så blev påkørt af en, der “glemte” at lægge en seddel, da vi havde haft den i to uger, snakker vi ikke så højt om… *Skumle*

    Reply
  32. Cenia

    Nu er min sommerferie først lige startet, og jeg har derfor ikke været på den der helt fantastiske udenlandsferie, som er planlagt, endnu. Dog har det bedste indtil videre været de spontane dage, hvor intet har været planlagt og vejret har været godt. Dem bliver man i godt humør af!
    Og tillykke med crownfundingen! Jeg glæder mig til st få den hjem og læse den! Også selvom jeg ikke har læst 1’eren. 😉

    Reply
  33. Marianne Luna

    Det lyder virkelig rart – og velfortjent til dig efter en travl periode. :)
    Det bedste der er sket er, at jeg niver mig selv i armen af taknemmelighed over mine venner. Mine venner, jeg festede med på Roskilde, mine venner, der lytter til mine problemer og travlhed og mine venner, der er der.

    Reply
  34. Gitte

    Det bedste ved at have ferie er at sove middagslur, og spise is før morgenmaden.. og at have en masse fritid jeg slet ikke er nødt til at bruge fornuftigt, ..og være glad for solen skinner, og at tilbringe tid med de mennesker jeg elsker. …jeg kan ikke vælge en god ting.. Ferie er bare skønt og afstressende :-)

    Reply
  35. Gitte

    Det bedste ved at have ferie er at sove middagslur, og spise is før morgenmaden.. og at have en masse fritid jeg slet ikke er nødt til at bruge fornuftigt, ..og være glad for solen skinner, og at tilbringe tid med de mennesker jeg elsker. …jeg kan ikke vælge en god ting.. Ferie er bare skønt og afstressende

    Reply
  36. Sofie christiansen

    Ej hvor fint! Det bedste der er sket i min ferie, er at jeg har fået en udvekslingsplads i Cambridge til september! Jeg glæder mig som et lille barn til at skulle udforske et nyt land 😀

    Reply
  37. Edith

    Hejsa :)

    Ihhh – jeg vil gerne vinde!!!

    Min sommerferie har bestået af irritation over vejret – og så en masse forskellige småting for at glemme irritationen over vejret. Og for at aktivere ungdoms-taliban (aka mine to minions på 6 og 9 år).
    Vi har været i zoo, legeland, fårup sommerland, på biblioteket og også ude at spise lidt flere gange end godt er 😉 Og så har ungerne og min mand lavet “fin middag” til mig og hygget om mig. Og jeg har bagt boller og vi har lavet skovhindbærsyltetøj. Skønno :)
    Så en kold og våd … og også ret awesome sommerferie :)

    //Edith

    Reply
  38. Ann

    Jaaahhhh – god konkurrence! :)

    Det bedste, der er sket i min ferie, indtil videre er, at jeg har besøgt Hamburg for første gang, og jeg E L S K E D E byen! Så meget at jeg nu planlægger at flytte derned…

    Reply
  39. Camilla

    Jeg har allerede bogen, men vil alligevel gerne vinde og finde en anden glad modtager af bogen (og beholde resten selv selvfølgelig!).

    Jeg har været i Italien på sommerferie og spist masser af is. Det var faktisk ret fantastisk, men det bedste ved ferien har faktisk bare været at have tid. Tid til at nusse rundt i nattøj 9g bare være sammen med min familie uden andet end løse, impulsive planer – når vi altså gad.

    Reply
  40. Sophie

    UH den vil jeg gerne vinde! Har været med til at crowdfunde 2’eren så synes næsten også jeg burde vide hvad forgængeren handler om :b det bedste i min ferie er at jeg har brugt meget tid sammen med mine forældre! Jeg flyttede hjemmefra for tre år siden men har brugt næsten hele sommeren med dem. Det er dejligt for de er søde, sjove og kloge :-)

    Reply
  41. Mette Kragh

    Jeg elsker at følge med, og tager den store hat af, for hvor sej du er! Det er SÅ vanvittigt godt gået at der allerede er en 2’er på vej! Jeg blev færdiguddannet i juni og er derfor “arbejdssøgende”, og har som sådan jo ikke nogen sommerferie. Dog er det bedste fra min “ferie” en masse hygge med familie, venner, vin og brætspil :-) Og nå ja… At der er tilkommet en bedre halvdel at dele det hele med!

    Reply
  42. Maria Cecilie

    Åh det ville jeg elske!
    Det bedste der er sket i min sommerferie er at mig og min kæreste har fået styr på alle detaljerne til vores bryllup lige om lidt + at vi fandt plads i budgettet til en ferie som var SÅ tiltrængt

    Reply
  43. Danielle

    Tillykke med udgivelsen!
    Det bedste der er sket i min sommerferie var at hænge ud med alle mine venner, også dem jeg Normalt aldrig får set.
    Mvh

    Reply
  44. Skalotteløg

    Det sker godt nok først i morgen, men er sikker på, det bliver helt vildt stort, når vi holder bryllupsfest i morgen :)
    Jeg har i hve rt fald knoklet rundt for at få alt klar, hvad det selvsagt ikke er endnu… Så min ferie er gået med stress i maven og sure udbrud til alle, der er kommet forbi. Mjaeh… Ville et eller andet sted gerne bytte med din form for ferie 😉

    Reply
  45. laika

    Det bedste ved min sommerferie er at befinde sig på den skønneste campingplads med dejlig pool, godt vejr, sammen med min dejlige mand, vores skønne hunde og det hele ligger i Næstved, mindre end 2 timers kørsel hjemmefra :-)

    Reply
  46. Stinna

    det bedste der er sket i min sommerferie, var at opleve nye steder i verdenen jeg ikke har været før sammen med min kæreste. :-) og at min far var på ferie hos mig i to uger! (Jeg bor langt væk, så familien er savnet..)

    Reply
  47. Mai

    Det bedste der er sket i min ferie var en dejlig tur til Tyrkiet med min søn og min far . vi fik set en masse og vi fik en masse kvalitetstid med hinanden.

    Reply
  48. Dorthe

    Jeg har haft den skønneste sommerferie! Min sommerferie startede efter en mundtlig eksamen, hvor jeg fik mit første 12 tal! Dagen efter tog min kæreste mig med til grækenland, og dagen efter vi kom hjem, tog jeg en graviditetstest, som viste sig positiv! 😀 <3 Sikke en vidunderlig sommerferie! Tror aldrig jeg får en ferie, som kan slå den her. 😛

    Reply
  49. Nana

    Hahaha, altså lægen har lige sendt mig en besked om at min klamydiatest var negativ, så det synes jeg egentlig er pænt nice! :3
    Så var Roskilde Festival da også pænt optur (y)

    Reply
  50. Cecilie

    lyder som en perfekt ferie! Og præmie for den sags skyld. Altså det bedste i min ferie har jeg forhåbentlig til gode eftersom familien og jeg pakker bilen i morgen og kører afsted til Sverige. Årh vi har behov for fred og ro og leg i haven

    Reply
  51. Christina w

    Jeg er desværre endt i en sygemelding pga. stress. Så for mig har de bedste ting her i sommeren været mine veninder, der har lavet hyggelige ting sammen med mig og aet mig lidt på hovedet 😉 derudver har jeg lige spist en kæmpe is og gået tur i en park <3

    Reply
  52. Katrine

    Det allerbedste som er sket er at jeg har brugt en uge i Tyrkiet, på at spille 500 og spise is i skyggen med min søde kæreste.

    Reply
  53. Pernille

    At sønnen min lærte at kravle:-) her et par uger senere ville jeg ønske han ikke havde, han er jo over ALT:-)

    Reply
  54. Maija

    Jeg fik vist Vesterhavet til mine børn – da vi stod på toppen af klitterne spurgte mine piger “må vil løbe ned til vandet?”. “Ja” svarede jeg og så løb de af sted, mens jeg græd af lykke at kunne give dem oplevelsen af at mærke de vilde bølger, sol, vind og uendelighed.

    Reply
  55. Marie Schultz

    Jaaa lækker konkurrence!
    Det bedste der er sket i min sommer er helt klart, min tur til Borneo som jeg har haft planlagt det sidste år. Var afsted i fire uger med seks unge mennesker jeg lærte at kende op til. Dejligt med nye minder og venskaber❤

    Reply
  56. Rikke

    Har simpelthen haft den dårligste dag på arbejde, og så kommer man tilmed hjem til en regning fra opgørelsen af min tidligere lejlighed, på knapt 12.000kr. Buhuuuuu!
    Kunne godt bruge noget positivt i denne fantastiske give-away, så jeg kan slappe lidt af og nyde andre tanker. Og ud over det, så er du ret sej…. :)

    Reply
  57. Line

    uh sikke en præmie. Min bedste ting i denne sommer var helt klar da jeg ankom til South Beach Miami, og bare så det smukke hav, så lå vi der og nød solens varme og vandets brusen, lige der var jeg så lykkelig, jeg kunne græde. Efter to år uden sommerferie, bar det bare så tiltrængt.

    Reply
  58. Maria

    Jeg er efter endt uddannelse kommet på dagpenge-hvilket sucks. Dog kan jeg godt bilde mig selv ind at de bedste dage med solskin faktisk er velfortjente fridage.! Det bedste ved min sommer er grill og serier!

    Reply
  59. Clara Bugge

    Mit bedste sommerminde må være, at jeg var i Sydfrankrig, og der var fest på gaden, og min kæreste og jeg dansede sammen med de lokale gamle mænd og kvinder og skiftede dansepartner med hvert 4. minut – hold kæft det var sjovt og underholdende for alle, fordi de slet ikke kunne engelsk, og vi ikke kan fransk. Sådan en dejlig aften, hvor alt bare spiller, og vi gik i seng med smil op over begge ører :-) hav en dejlig dag og nyd solen. Vi skal snart grille, jaa. :-) kh

    Reply
  60. Fru Strand

    Min sommerferie har været fyldt med lækre oplevelser med mand og barn – vi har været på ø-hop, en uge på Samsø, 4 dage på Ærø og en halv dag på Strynø. Desuden sejltur og rundflyvning i det sydfynske <3 Rigtig god ferie til dig :)

    Reply
  61. Ditte

    Sådan et sæt lyder da som et godt supplement til resten af min ferie.
    Jeg er lige kommet hjem efter 3 dejlige dage på camping (i telt sgu!) og har bestemt mig for at kalde næste uge for ferie også inden jeg for alvor kan kalde mig arbejdslø… nå nej, jobsøgende!

    Reply
  62. Rina

    Det bedste som er sket i min sommerferie er at holde 2½ års dag med min kæreste. Jeg er så forelsket i ham og det var bare en sød dag! <3

    Reply
  63. Cille

    Feeeed præmie! Er selv tilbage på job efter en dejlig ferie men lige del afslapning og dejlige oplevelser. Elsker god tid med børnene:-) manglede bare lige liiiidt sol;-)fortsat god ferie.

    Reply
  64. Lenette

    Jeg har været på Færøerne i 3 uger i min ferie for at besøge kæreste-manden. Og det har været den bedste ferie ever! Jeg har smagt fårehoved, været med til grunde-fangst, besøgt en masse øer, spist sushi og vandret i fjeldene. Den bedste oplevelse var dog deres by-fest i Torshavn hvor jeg havde lånt en nationaldragt at bære begge dage 😀

    Reply
  65. Catarina

    Det aller-bedste der er sket i min sommerferie er, at jeg har hjulpet min nyskilte mor med at flytte ind i sit nye hus. Det er blevet fint og hun er glad. Yay!

    Reply
  66. Pia H

    Min sommer har budt på masser af loppemarkeder… og fede fund 😀
    Hotelophold med kæresten… det første i 7 år (så var det sgu’ da også på tide)
    Og en dejlig 90 års fødselsdag… hvor fødselaren ikke er en dag over 30 😀

    Reply
  67. Rikke

    Min sommer har budt på en fantastisk rejse til nord Island. Det var en kæmpe oplevelse, især i forhold til deres unikke natur men også, som du, fik jeg slappet HELT af og kom ned i et gear jeg kun kan se med lange øjne efter i en stresset hverdag. Jeg forsøger at implementerer nogle er Islændingens grundprincipper i min egen hverdag, for at forene det bedste fra de to verdener

    Reply
  68. Julie

    Vores sommer har bestået af masser af kærlighed, vi har været sammen, nydt hinandens selskab, lært hinanden og kende igen, spist masser af is, leget sørøver på repeat, alt i alt taget alt med ro. Det var tiltrængt efter et voldsomt år, hvor lillebror kom til verdenen, og var alvorlig syg, og vores lille familie derfor var adskilt fra hinanden. Vi kæmper os stadig tilbage, og kvæler den angst der opstod med masser af kærlighed ❤️❤️

    Reply
  69. Annette J

    Det bedste der er sket i min ferie er jeg har fået udryddet nogle af hverdagens små hængepartier og samtidig har haft mere tid med min familie end jeg plejer.

    Reply
  70. Louise

    Jeg stort set intet lavet i min ferie udover at slappe af, men jeg var en tur i Ree Park med mine forældre, bare os 3 <3
    Det er langt over 10 siden at jeg sidst har været på tur med dem på den måde – det var bare hyggeligt :)
    Vil opfordre alle til at pleje deres gamle lidt – en dag, så er de her ikke mere..

    Reply
  71. Line Jakobsen

    Det bedste i min ferie var en uge på langelandsfestivalen med min kæreste og min datter.. en skøn uge hvor vi boede i telt, total hygge!

    Reply
  72. Maria

    Det bedste der er sket, er at jeg er kommet ind på det studie, jeg allerhelst ville. Det var bare helt fantastisk! 😀

    Nyd sommeren <3

    Maria.

    Reply
  73. pia sroka

    Det bedste i min sommerferie, at fylde badebassinet i haven,og hygge med børn og familien med bål,skumfiduser og snobrød. :)

    Reply
  74. Laura

    Det bedste der er sket i min sommerferie er at vi har fået en lille baby – den sødeste lille Golden retriever hvalp <3

    Reply
  75. Thea

    Jeg har haft en fantastisk sommerferie med øller og venner, men jeg forestiller mig nu alligevel, at det dejligste øjeblik nok bliver, når jeg får lov at kysse min kæreste i lufthavnen om en lille uges tid, når han vender tilbage fra over en måned i Vietnam!

    Reply
  76. Tina Rasmussen

    Jaa! Det vil jeg gerne vinde 😀
    Min sommerferie er gået med matematik kursus… egentlig rimelig nederen, men det har været de sødeste og sjoveste mennesker jeg har gået i klasse med i de her 6-7 uger, så det har været til at holde ud 😀
    men det aller bedste der er sket, er nok at vi har købt hund :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *