6 thoughts on “#lollandfalsterlovestorm

 1. Christina

  KENDER DET! Har det på samme måde som mht. at være ung mor…folk der spørger fisker nærmest efter dirt. nååårh hvor er faren henne? (svar: jeg er GIFT med ham), okay, hvad med peeenge. er du på bissen? (svar: nej, jeg er fuldtids tekstforfatter) hold da op, men var det ikke svææært, har du ikke fået hjælp af familien (svar: Nej, jeg klarede det faktisk selv og min datter ahr det glimrende tak *pander personen en verbal lussing efterfølgende*)…suk…stereotyper og mediebilleder er pisseirriterende, men kan nok ikke undgås.

  Reply
 2. Carina Woollhead

  Min nabo er flink! Han har den mest velpassede have i nabolaget (næst efter min genbo), men så, når det bliver godt vejr, så tager han et læderkostume på og kører ture i sin sejeste Harley Davison eller griller. Min anden nabo spiller dilettant og er totalt sød. Vi havde en dele-kat, som boede begge steder og havde to navne :)

  Reply
 3. Pingback: Hvorfor er det vigtigt at vise mere end en side af sagen? | LIVE FRA LIVET

 4. Ann

  Hvor er det et skønt indlæg! Og du får det helt rigtigt tegnet og beskrevet! Sidder med et stort smil lige nu :)
  Jeg har lige lavet et indlæg på imellemtiden om dette emne. Jeg brugte en TED talk video i min undervisning i går (er lærer) om faren ved den enkeltstående fortælling, og blev nødt til at anbefale den på bloggen — og så tjekker jeg bloglovin’ i dag og opdager at du har fat i det samme :) Det er så cool at du sætter fokus på det! Jeg er fan!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *